Cresa si Gradinita BOB DE GRAU
Prezentare firma
  

Copiii care traiesc intr-un mediu creativ si se formeaza prin creativitate, vor fi ei insisi niste invingatori!
   Daca ii dai copilului un profesor creativ, atunci el va invata sa invinga prin creativitate.
” (M. Caluschi)  

Personalitatea copilului anteprescolar si prescolar se poate contura prin acei pasi mici si siguri ai educatiei individualizate, intr-un mediu educational favorabil, specific varstei, prin joc si activitati care sa ii stimuleze curiozitatea, imaginatia, creativitatea.

  

Programul educational propus de echipa de profesori a ”Cresei si Gradinitei BOB DE GRAU” promoveaza tendinta fireasca a copilului de a invata spontan, liber si cu placere.
   Fiecare copil este ajutat si indrumat: 
   - sa isi cunoasca si sa isi dezvolte potentialul si aptitudinile in functie atat de interesele si aspiratiile personale, cat si de cerintele comunitatii;
   - sa isi dezvolte deschiderea spre comunicare, curiozitate, creativitate, spirit competitiv, incredere in sine, spirit de echipa, entuziasm, independenta, echilibru, toleranta; 
   - sa se dezvolte armonios pentru societatea in care va trai, caracterizata prin valorizarea competentelor inalte, a capacitatii de a comunica facil in limbi straine, mobilitate, multiculturalitate, adaptabilitate la o societate in continua schimbare.
   Mediul educational oferit de ”Cresa si Gradinita Bob de Grau” este familial si cunoscut, interesant si deosebit, in care copilul sa poata explora si invata in ritm propriu, sa se poata juca si simti in siguranta impreuna cu cei de varsta lui.

  

Personalul: Echipa ”Cresei si Gradinitei BOB DE GRAU” se defineste prin dragoste pentru copii, profesionalism, capacitate de organizare si indrumare, entuziasm si dinamism fiind formata din personal didactic, instructori colaboratori, personal auxiliar de specialitate, personal administrativ.

  

Programe optionaleCLUBURILE SI ATELIERELE LUI BOB DE GRAU
   - Bob de Grau artist   pictura, desen, teatru
   - Bob de Grau mesterel   abilitati practice si casnice 
   - Bob de Grau cel curios   mici experiente si experimente 
   - Bob de Grau sportiv   inot, dans, tenis de camp, karate
   - Bob de Grau invata limbi straine - studiul intensiv al limbii engleze/limbii franceze/limbii germane

  

Activitati extracurriculare si de parteneriat: spectacole de teatru si de circ, vizite la muzee, gradina botanica, ferma animalelor etc., serbari si carnavaluri tematice, excursii si tabere, spectacole si programe interactive organizate in gradinita, parteneriate cu diverse institutii din tara si strainatate (alte gradinite, scoli, politie, pompieri etc.)

  

Activitati speciale: ”ATELIERELE LUI BOB DE GRAU” - programe prin care se desfasoara o multime de activitati distractiv-educative care contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor si completarea educatiei lor. Acestea sunt efectuate de catre cadre didactice cu o bogata experienta din ”Gradinita BOB DE GRAU”, pe baza unor planificari anuale proprii.
   La aceste ateliere pot participa copiii cu varste intre 3-6 ani si din afara gradinitei care doresc sa isi dezvolte abilitati artistico-plastice si practice prin programe cu durate diferite. 
   Atelierele se deruleaza lunar, pe toata durata anului scolar, cu teme si subiecte atractive in functie de anotimp sau eveniment socio-cultural.

Oferta
-

Date de contact
Adresa: Strada Agricultori, nr. 142
  Reper: Piata Muncii
Numere de telefon:      Tel. fix: 031.417.0837
Tel. mobil: 0720.446.942
Persoana de contact:      Carmen IABA
Internet: Site web: www.bobdegrau.ro
E-mail: bobdegrau.gradinita@gmail.com
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu