After School First Steps
Prezentare firma
Sediul First Steps Kids Place se afla intr-unul din cele mai luxoase si cu traditie cartiere de vile din Bucuresti, Vatra Luminoasa, intr-o zona plina de verdeata si liniste, in apropierea Stadionului Arena Nationala si a Parcului National.   
  
   Spatiul alocat First Steps Kids Place este o vila moderna, cu 4 nivele, cu amenajari de cea mai buna calitate perfect adaptate nevoilor si activitatilor ce se desfasoara in cadrul acesteia.   
  
   Echipa gradinitei First Steps este formata din personal calificat, testat atat psihologic cat si medical, atent monitorizat si permanent evaluat astfelincat nivelul calitatii serviciilor oferite sa fie cel mai bun.  
  
   Eforturile intregii echipe First Steps sunt concentrate in a oferi copiilor un mediu placut, atractiv dar mai ales elevat si atent supervizat care sa constituie baza educatie si evolutiei copilului pentru viitor.  
  
   Gradinita First Steps ofera si servicii de before/after-school de inalta calitate, intr-un mediu de lucru profesionist din toate punctele de vedere: sali de clasa destinate efectuarii temelor si lucrului suplimentar, spatiu de recreere interior si exterior, invatatoare de top si gruparea copiilor in clase omogene, o paleta completa si foarte variata de activitati optionale si extra scolare, personal calificat de supraveghere a copiilor, etc.
Oferta
PROGRAM SI TARIFE AFTER & BEFORE SCHOOL
  
  before school (8 - 12 & 16 - 18 ) - mic dejun + pranz + 1 gustare + transport + engleza zilnic = 1200 RON   
  
  after school ( 12 - 18 ) - transport + pranz + 1 gustare + engleza zilnic = 1200 RON


Date de contact
Adresa: Str. Pompiliu Manoliu, nr. 7, sector 2
  Cartier: Vatra Luminoasa
  Reper: vis-a-vis de Lic. Emil Racovita pe Maior Coravu
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0737.809.291
Persoana de contact:      Mirela Gretas
Internet: Site web: www.firststeps-kidsplace.ro
E-mail: office@firststeps-kidsplace.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu