Info

Reguli de folosire a website-ului www.CalendarulCopiilor.ro

1. Nota

www.CalendarulCopiilor.ro este un website(domeniu-nume inregistrat la RNC + continut) proprietate privata a lui Salcieanu George.
www.CalendarulCopiilor.ro nu este un website oficial al vreunei Institutii Nationale de Stat(ex.Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Culturii si Cultelor, etc.) .
www.CalendarulCopiilor.ro este in mare parte un website de tip - Publicitate iar informatiile(text si imagini) prezente pe site sunt furnizate de firmele sau persoanele care au dorit sa-si faca publicitate in cadrul acestui site si care garanteaza si raspund pentru veridicitatea acestor informatii.Salcieanu George nu garanteaza si nu isi asuma veridicitatea acestor informatii.

2. Acceptul conditiilor de folosire

www.CalendarulCopiilor.ro este website-ul lui Salcieanu George P.F., administrat si actualizat de Salcieanu George.
Folosirea acestui website, a serviciilor continute in el, este gratuita, dar sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor reguli. Ca vizitator si deci utilizator al website-ului www.CalendarulCopiilor.ro esti de acord sa respecti aceste reguli si vei fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprinzi in legatura cu www.CalendarulCopiilor.ro .
Salcieanu George isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura, continutul si serviciile oferite de catre www.CalendarulCopiilor.ro .
Regulile de utilizare a website-ului www.CalendarulCopiilor.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, iar intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site iti revine responsabilitatea sa le cunosti si respecti. Salcieanu George isi rezerva dreptul de a stabili reguli "suplimentare" in cadrul anumitor servicii ale website-ului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a website-ului www.CalendarulCopiilor.ro .
Acest set de reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a website-ului www.CalendarulCopiilor.ro , iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

3. Dreptul de proprietate - Copyright

© www.CalendarulCopiilor.ro este un website(domeniu-nume inregistrat la RNC + continut) proprietate privata a lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL !

© INFORMATIILE SI NOUTATILE LA ZI PREZENTATE PE SITE-UL www.CalendarulCopiilor.ro SUNT FURNIZATE DE CLIENTI, IN BAZA UNUI CONTRACT DE PUBLICITATE !

© Copierea oricaror date din acest site, fara acordul proprietarului exprimat in scris, se pedepseste conform legilor in vigoare !

© Informatiile (texte + imagini + filmulete video, etc.) aflate pe www.CalendarulCopiilor.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate !

© Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest website este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL !

© Vizitatorii website-ului www.CalendarulCopiilor.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din website-ul www.CalendarulCopiilor.ro fara consimtamantului prealabil - in scris - al lui Salcieanu George / SC Yellow Magic SRL !

4. Salcieanu George nu garanteaza:

1 - ca informatiile continute in www.CalendarulCopiilor.ro sunt in totalitate complete sau exacte(Garantarea acestora fiind facuta de firmele client ale site-ului care au furnizat aceste informatii in scopul publicitatii);
2 - ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
3 - ca informatiile sau serviciile din www.CalendarulCopiilor.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora vizitatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
4 - Salcieanu George nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din www.CalendarulCopiilor.ro ; utilizarea informatiilor si a serviciilor din www.CalendarulCopiilor.ro se face pe propria raspundere;
5 - Salcieanu George nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a website-ului www.CalendarulCopiilor.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din www.CalendarulCopiilor.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).
7 - ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc.

5. Plangere

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de www.CalendarulCopiilor.ro va rugam sa ne scrieti la adresa salcieanu_george@yahoo.com .
Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord