Ingerii si spiritele prefera sa ne contacteze prin diferite metode, precum repetarea unei melodii cu semnificatie speciala la radio, sa ne raspunda la rugaciuni, sa ne dea pagina din cartea pe care o citeam sau chiar sa ne atraga atentia prin repetarea unor numere la ceas sau a unor semne, precum combinatia 11:11.

La inceput, vi s-ar putea parea ca totul sa fie o coincidenta, dar aprofundand toate indiciile, veti descoperi ca fiecare astfel de semnal are un mesaj spiritual ascuns.

Din ce in ce mai multa lume pare sa observe aceste numere repetitive la ceas, pe afisajele de pe strada, semne de circulatie, etc.; acestea adeveresc faptul ca are loc o schimbare importanta in ceea ce priveste constientul si sensibilitatea.

Respectivul fenomen apare pentru a ne aminti de sincronizarea profunda si de schimbarile cosmice ce au loc in acest moment pe Planeta, dar si pentru a ne atrage atentia asupra sentimentelor si gandurilor actuale.

Intentia de baza a ingerilor nostri este sa ne atraga atentia asupra faptului ca 11:11 ne face mai atenti, amintindu-ne de faptul ca intotdeauna cineva ne va ghida si ca avem o entitate mult mai inteleapta decat noi pe care sa ne putem baza de fiecare data cand ne simtim blocati, speriati sau frustrati.

Conform lui Doreen Virtue, un renumit terapeut spiritual si medium ce face legatura intre lumea spirituala si cea umana, daca continuati sa vedeti numere repetitive, in special 11:11, inseamna ca trebuie sa va axati pe nutrirea unor sentimente pozitive, pentru ca dorintele voastre se vor adeveri instantaneu.

Concentrati-va atentia asupra dorintelor, nu asupra fricii, iar ingerii vor continua sa va rasplateasca.

Cu cat vedeti mai multi de 1 la ceas, pe un semn sau oriunde ar putea aparea un numar, cu atat este mai puternica conexiunea dintre voi si ghizii vostri spirituali sau ingeri.

Milioane de persoane din intreaga lume pot confirma faptul ca au intalnit frecvent aceasta combinatie de numere, lucru care sugereaza faptul ca multi oameni si-au cladit drumul catre transformarea in Slujbasi ai Luminii sau vindecatori ai lumii.

Din moment ce Planeta noastra se afla intr-o stare de dezordine, din ce in ce mai multi oameni au fost somati pentru a readuce pacea si armonia pe Planeta, facand Pamantul nostru o Gradina a Edenului, in care toti putem prospera si ne putem bucura de experientele prin care trecem.

Conform Calendarului Maias, schimbarea lumii a inceput pe 21 Decembrie 2012, la 11:11, marcand o Noua Era a Planetei noastre – o schimbare reala a nivelului de constienta de la Evul Mediu la Epoca de Aur.

Un alt aspect interesant legat de combinatia 11:11 este faptul ca adunand cifrele, ne rezulta 4, care reprezinta simbolul transformarii si dizolvarii egou-lui.

Majoritatea vindecatorilor si conducatorilor spirituali de pe Pamant interpreteaza 11:11 ca fiind revenirea entitatilor a tot puternice pe planeta noastra pentru a ne ajuta in acest complicat proces de vindecare si pentru a aduce Pamantul inapoi pe directia corecta.

De fiecare data cand vedeti aceste numere repetandu-se, in special 11:11,ingerii vostri vor sa stiti ca va aflati pe calea cea buna si ca va vor proteja indiferente de piedicile pe care le veti intalni.

In acest timp, trebuie sa invatam sa ne etalonam, nu sa cautam negativitate si haos. Am creat aceasta lume cu ajutorul controlului de sine; iar acum aceste entitati superioare ne reamintesc faptul ca trebuie sa ne reluam puterea interna si sa invatam din nou sa ne stapanim pe noi insine, sa invatam sa coexistam cu toate celelate fiinte de pe Pamant.

Timpurile la care suntem martori sunt extrem de incitante, aici pe Pamant, in ciuda a tot ce ati putea vedea intamplandu-se in jurul vostru.

Odata cu marele proces de vindecare si transformare, micile schimbari vor ajunge sa conteze mult mai mult, deoarece oamenii se vor simti iluminati si vor fi constienti de identitatea lor.

Se poate ca totul sa para dificil in acest moment; dar continuati sa va incredeti in ingeri si fiti constienti de faptul ca nu ne vor decat binele.

Suntem cu totii o familie, si suntem aici impreuna. Nu privi in afara pentru a gasi raspunsuri; tot ce vei intalni vor fi si mai multe confuzii si sentimente de infrangere.

Trebuie sa credeti in puterea Universului de a va ajuta spre vindecare si de fiecare data cand observati combinatia 11:11, analizati-va gandurile, asigurandu-va ca vibratiile voastre coincid cu cele pe care le vedeti in realitatea fizica.

4 thoughts on “11:11 – Ati intalnit si voi aceasta combinatie?

  1. Felicitari pentru initiativa de a oferi un ghid util parintilor ocupati care vor sa petreaca timp calitativ alaturi de copii! Asemenea resurse sunt de nepretuit pentru cresterea sanatoasa a micutilor nostri.

  2. As aprecia si mai mult acest calendar daca ar include informatii despre evenimente sau locuri speciale pentru copii din diverse regiuni ale tarii. Astfel, parintii ar putea gasi cu usurinta activitati potrivite pentru familie, indiferent de zona in care locuiesc.

  3. Este impresionant faptul ca acest calendar cuprinde atat evenimente culturale, cat si activitati in aer liber, incurajand miscarea si explorarea naturii. Copiii vor avea sansa sa descopere lucruri noi si sa se distreze in acelasi timp.

  4. Articolul este foarte interesant si util pentru parinti care isi doresc sa-si petreaca timpul liber alaturi de copii. Calendarul propus ofera o multitudine de activitati educative si distractive, care pot contribui la dezvoltarea armonioasa a micutilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *