Cum alegi covoarele potrivite pentru camera copilului tau

Cum alegi covoarele potrivite pentru camera copilului tau

Designerii de interior pornesc de la premiza ca elementul central in camera unui copil trebuie sa fie covorul, intrucat cei mici isi petrec foarte mult timp pe podea, jucandu-se, iar covorul va fi locul ideal pentru jocurile celor mici.

Camera copiilor nu va fi decat pentru dormit si teme, ci si pentru distractie si amuzament. Alegerea covorului perfect va fi si mai grea in momentul in care vei ajunge in magazin si vei observa multitudinea de variante si modele care mai de care mai interactive.

Ca sa gasesti cea mai buna optiune pentru nevoile celui mic, iti vom explica in cele ce urmeaza catre ce trebuie sa iti indrepti atentia atunci cand alegi covorase pentru copii.

Cum se alege dimensiunea si forma covorului pentru copii


Indiferent de varsta copilului tau, covorul din camera lui trebuie sa fie in ton cu preferintele sale. Chiar daca vrei doar o schimbare sau sa redecorezi camera, trebuie sa tii cont de cateva elemente atunci cand alegi covorul pentru cel mic.

Dimensiunea este foarte importanta, deoarece trebuie sa iei in considerare spatiul disponibil. Covorul este amprenta care defineste acest spatiu. Trebuie sa fie un model adecvat, care sa ii ofere celui mic suficient loc pentru a se juca in voie.

Tine cont de pozitia mobilei, deoarece nu este indicat sa asezi covorul sub diferite piese de mobilier.

...

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi covoarele potrivite pentru camera copilului tau.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze