Dupa mai multe luni de organizare a nuntii si dupa relaxarea din binemeritata luna de miere, majoritatea tinerilor casatoriti se confrunta adesea cu o problema neasteptata, decorarea noii case.

Fie ca este vorba de o casa proprie sau de un apartament inchiriat, decorarea locuintei unor proaspat casatoriti este o sarcina dificila si complicata, care vine intr-un moment in care portofelul este mai strans ca niciodata. Cu putina rabdare si cateva sfaturi, decorarea noului tau cuib de iubire va parea o joaca de copii.

Pentru a decora un apartament sau o casa in care veti locui impreuna, va trebui sa tineti cont de cateva aspecte, pentru a economisi bani si a avea rezultate cat mai bune.

Nu va lasati prinsi in aceasta graba, acordati-va un moment pentru a discuta impreuna si alegeti un stil care vi se potriveste amandurora. Rasfoind cateva reviste de design interior si uitandu-va la alte locuinte va poate da un indiciu cu privire la un element care va place si in jurul caruia sa va decorati noua locuinta.

Nu conteaza daca stai cu chirie undeva, daca nu ai deja o casa sau un apartament al tau, stii ca, in vremurile moderne, conceptul de „acasa” se refera mai mult la locul unde te intalnesti cu cei mai apropiati, iar in acest caz este vorba de partenerul tau.

Pentru ca amandoi sa fiti in largul vostru in timp ce locuiti intr-o casa in care va simtiti confortabil, cu un sentiment de identitate si de apartenenta, este esential sa surprindeti o parte din personalitatea fiecaruia dintre voi si sa o imbinati intr-un decor pe care amandoi il veti iubi.

Alegerea culorilor

Paleta culorilor va reprezenta sufletul si personalitatea fiecarei camere. Nu uita ca este intotdeauna important sa va concentrati asupra relatiei, mai ales atunci cand vine vorba de a lua decizii importante precum crearea designului de vis pentru casa visurilor voastre.

Compromisul trebuie luat in considerare inca din faza incipienta, pentru ca unele gusturi s-ar putea sa nu fie in acord cu ale partenerului de viata, chiar daca in viata de zi cu zi este usor sa luati anumite decizii impreuna.

Prima regula este sa stabiliti paleta de culori pe care veti merge pentru fiecare camera, pornind de la podea, pereti si usi. Comparati apoi cele doua propuneri si vedeti pentru ce puteti cadea de acord.

Citeste continuarea aici: Idei de amenajare a locuintei pentru tineri proaspat casatoriti

{{clean}}