Deschiderea unui bar este una dintre cele mai convenabile afaceri in care sa investesti, deoarece cu un plan bine definit poti obtine profituri considerabile luna de luna si poti face ca localul tau sa prospere ani de zile.

Te asteapta o sarcina dificila, dar nu dispera, pentru ca cel mai bun lucru de facut in astfel de cazuri este sa mergi pas cu pas.

De indata ce ai rezolvat problemele legate de aspectele pur formale si/sau administrative, cum ar fi autorizatiile, de exemplu, autorizatia de functionare, printre alte proceduri, vei fi pe drumul cel bun pentru a-ti atinge obiectivul.

Credem ca definirea acestui aspect este esentiala, pentru ca in acest fel poti avea linistea ca totul este bine pus la punct din punct de vedere legal si formal, iar apoi, nu ramane decat sa te bucuri de procesul care urmeaza, care nu este altul decat sa alegi locatia si elementele de mobilier precum si echipamentele de lucru si astfel sa iti poti infiinta afacerea.

Alege locul ideal

Locul reprezinta un alt element esential pentru prosperitatea unui pub. Tine cont de publicul tau tinta si amplaseaza pubul intr-o zona usor accesibila.

Poate fi vorba despre un pub situat langa o zona rezidentiala, langa un metrou sau un pub care de adreseaza celor care ies zilnic de la facultate.

Indiferent de varianta, situarea pubului in apropierea publicului tinta reprezinta cheia succesului pentru afacerea ta.

Distributia suprafetelor unui bar

Inainte de a vorbi despre echipamentele de care ai nevoie pentru a deschide un bar, este important sa definim distributia zonelor din afacerea ta, deoarece acest lucru iti va permite sa organizezi mai bine cantitatea de elemente de care vei avea nevoie.

In primul rand, un bar trebuie sa aiba o zona de bucatarie, locul unde se intampla magia.

In acest domeniu, echipa de lucru isi efectueaza pregatirile si, la nivel tehnic, are nevoie de echipamente specifice pentru a indeplini aceasta sarcina, de la aragazuri pana la frigidere si combine frigorifice pentru depozitarea in siguranta a alimentelor.

In acelasi timp, acest spatiu trebuie sa fie insotit de masuri adecvate de siguranta si igienizare pentru a se asigura ca prepararea alimentelor si a bauturilor are loc intr-un cadru sanitar adecvat pentru o astfel de activitate.

Pe de alta parte, in salon, tot mobilierul trebuie aranjat astfel incat clientii sa se bucure de tot confortul si sa se simta in largul lor, pentru ca apoi sa repete vizita.

Desigur, exista si zona de toaleta, semnalata si utilata corespunzator, in unele cazuri, si o zona de receptie si, in multe cazuri, exista terase sau spatii in aer liber unde clientii pot savura o cafea.

Echipamentul necesar pentru un bar

Bucataria, cel mai important loc dintr-un bar, este locul in care personalul afacerii tale va pregati tot ceea ce clientul va consuma ulterior.

Din acest motiv, ar trebui sa acorzi prioritate caracterului practic al spatiului si faptului ca acesta trebuie sa fie complet, cu toate elementele necesare pentru sarcinile zilnice.

Acum, daca ne concentram asupra cafelei, espressorul de cafea pe care il cumperi este o piesa esentiala si ai posibilitatea de a alege intre aparate de cafea clasice, moderne, cu capsule si altele.

Recomandam intotdeauna espressorul de cafea care iti permite sa macini boabele de cafea pe loc si sa oferi astfel cea mai mare prospetime acestui tip de produs atat de solicitat de clientela unui bar.

Aminteste-ti ca, pentru a lua decizia finala cu privire la echipamentele de lucru pe care le vei alege, trebuie sa tii cont mai intai de toate, de spatiul disponibil din barul tau, avand in vedere ca acestea vor depinde, de exemplu, de dimensiunea bucatariei, de tipul de masina de cafea si asa mai departe.

Mobilier pentru un bar lounge

Acest lucru este valabil pentru tot ceea ce tine de mobilierul de care se va bucura in mod esential clientela, de la scaunele si mesele care sunt asezate in salon, pana la fotolii sau mese de mici dimensiuni, daca aceasta este estetica locului.

In mod similar, unele baruri au adesea televizoare sau ecrane pe care se difuzeaza orice, de la sport la videoclipuri muzicale.

Elemente decorative, cum ar fi tablouri, postere, lampi de tot felul si chiar obiecte care pot fi folosite pentru divertisment, cum ar fi mesele de biliard sau un jod de darts, de exemplu.

Acest lucru poate fi reprodus si in cazul in care dispui de o terasa sau un spatiu in aer liber, dar va trebui sa tii cont de alegerea unui mobilier adecvat, care este mai rezistent la uzura exterioara.

In functie de pubul pe care il conduci, vei lua cele mai bune decizii cu privire la amenajarea spatiului si la tematica sa daca apelezi la ajutorul unui designer de interior.

La fel de important este si numele pubului! Gaseste un nume original, care sa atraga atentia si apeleaza la specialisti pentru a obtine si logoul dupa care va fi recunoscuta afacerea ta.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Idei pentru a pune pe picioare un pub care sa aiba succes pe piata

  1. De asemenea, articolul subliniaza faptul ca dezvoltarea abilitatilor sociale si emotionale la copii nu se bazeaza doar pe cunoasterea teoretica, ci necesita implicare practica si experientiala. Propunerile de activitati practice prezentate in articol sunt utile pentru parinti care doresc sa ofere copiilor lor un mediu propice pentru dezvoltare emotionala si sociala armonioasa.

  2. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra importantei dezvoltarii abilitatilor sociale si emotionale la copii, subliniind rolul esential pe care il au acestea in formarea unei personalitati echilibrate si relationale. Prin prezentarea unor activitati creative si educative, parintii pot gasi modalitati eficiente de a sustine copilul in dezvoltarea acestor abilitati esentiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *