Valiza de vacanta este complet ambalata numai atunci cand rochiile de plaja si-au gasit locul. Insa modelele de rochii de plaja evoca un sentiment de vara plin de umor si, prin urmare, sunt populare si in viata de zi cu zi acasa.

Ce rochii de plaja sunt deosebit de populare in acest sezon si care croiala ti se potriveste? Noile rochii de plaja fac parte dintr-o vacanta de vara, la fel ca nisipul marii. Mai jucause ca niciodata, noile modele inspira modele neobisnuite si multe detalii.

Pe plaja, culorile viu colorate sunt la moda. Culori luminoase precum turcoaz sau roz contrasteaza cu plaja stralucitoare si asigura o pofta de viata. Exista, de asemenea, multe imprimeuri, cu amprentele animale imaginative sau modelele paisley radiante care atrag soarele.

Rochiile de plaja in culori pastelate sau tonuri usor inchise fac ca tipurile de piele deschisa sa arate putin maro si, prin urmare, sunt o alegere ideala pentru tipurile nordice. Pentru a aduce luminozitate tinutei tale, condimenteaza-ti rochia de vara cu accente mici in culori contrastante.

Rochii de plaja lungi

Rochiile lungi de plaja inspira prin potrivirea lor avantajoasa, dar mai ales prin versatilitatea lor. Femeile constiente de stil apreciaza avantajele rochiilor de plaja lungi si stiu ca sunt versatile si excelenta pentru multe ocazii in aer liber.

Rochiile lungi de plaja au si avantajele lor. De obicei sunt mai preferate de femeile cu forme mai rotunjite, fese sau coapse mai mari. Motivul pentru aceasta este ca aceste rochii de plaja lungi ascund neajunsurile corpului feminin.

Cu o rochie bine aleasa, poti arata cu pana la 5 kilograme mai subtire. Si, in acelasi timp, chiar daca rochia este lunga, nu va pastra caldura si te vei simti confortabil si relaxata.

Rochii de plaja ieftine

Citeste continuarea aici: Rochii de plaja lungi si vaporoase

{{clean}}
{{clean2}}