Decorul camerei de zi, mobilierul, textilele si accesoriile sunt elemente pentru sufragerie si sunt actualizate in fiecare an. Este interesant pentru toata lumea sa priveasca inainte mobilierul care starneste dorinta de a fi in tendinte si curiozitatea. Sarcina este facilitata de designerii care au prezentat o serie de concepte pentru sufragerie si care pot fi vazute in magazinul online mnl.ro.


Mobila de sufragerie si stilul confera camerei o prospetime si o revigorare vizuala. Sufrageria este destinata nu numai oaspetilor, ci este si un loc in care poti sa ai o viata confortabila in care sa te delectezi zi de zi. Decoratorii profesionisti sunt atenti la tendintele instantanee din interiorul clasic al sufrageriei.

Dar tendintele moderne transforma acest spatiu, intr-un camp pentru jocuri nesfarsite cu piese de mobilier uimitoare, structuri de colt, efecte de culoare si texturi.

Combinand interiorul cu mobilier pentru camera de zi, sufrageria capata o nota exclusiva. Nu este necesar sa utilizezi o anumita schema. Stilul actual ofera multe optiuni in segmentul clasic, creeaza noi tendinte de design care sunt mai mult legate de mobilier, forma, culoare, functionalitate, textura. Exista cateva modalitati simple, dar foarte eficiente, de a-ti face sufrageria unica.

Stil modern intotdeauna

Poate ca stilul numit „modern” este cel mai versatil, flexibil, ascunzand multe posibilitati de schimbare si actualizare a interiorului. A luat nastere in Statele Unite si Europa dupa cel de-al doilea razboi mondial si a intruchipat practicitatea si laconicul. Toate elementele din camera de zi erau subordonate principalului lucru – functionalitate.

Citeste continuarea aici: Sufrageria si accente in camera de zi

{{clean}}
{{clean2}}