Prezentare firma
Date de contact
Adresa:
Numere de telefon:     
Galerie foto
Evenimente
18.04.2016 - ora: 09:30 - 11:30 - : DUPA AUR, IN CANADA
    Asociatia Enkidu deruleaza campania FII CINEFIL! dedicata tuturor copiilor de gradinita si elevilor din Romania.  
  In saptamana SCOALA ALTFEL se va proiecta filmul de fictiune pentru copii DUPA AUR, IN CANADA, la Cinema Muzeul Taranului din cadrul Muzeului Taranului Roman, strada Monetariei, aproape de Piata Victoriei. O poveste cinematografica destinata copiilor care are ca eroi principali 5 frati aventurieri. Ei gasesc o fotografie veche cu un barbat barbos despre care afla ca este strabunicul lor care emigrase in Canada cu multi ani in urma pentru a cauta aur. Povestea vietii acestui strabunic aventurier li se pare fascinanta. Vor sa stie cat mai multe despre preocuparile lui si sa afle daca legenda legata de o comoara ascunsa in mina de aur a strabunicului este adevarata. Aduna indicii si pornesc in cautarea comorii din mina parasita. Nu sunt, insa, singurii care vor sa ajunga la ea. O aventura cinematografica cu personaje simpatice, plina de umor si suspans care poata fi vizionata de toata lumea.
  Filmul ruleaza in saptamana SCOALA ALTFEL incepand de luni 18 aprilie pana joi 19 aprilie de la orele 9:30 si 11:30. Pretul unui bilet este de 7 lei. Copiii pot fi adusi cu autocarele pana in curtea muzeului - nu trebuie sa traverseze sau sa mearga mult pe jos pana la intrarea in cinematograf. Filmul este subtitrat in limba romana si tradus live pentru copiii mai mici de 9 ani. Pot participa la proiectie copii incepand cu varsta de 3 ani. Fiecare cadru didactic beneficiaza de un kit educativ (anexat la acest mail) pe care il poate folosi in discutiile de la clasa dupa vizionarea filmului. Cele mai interesante lucrari care rezulta in urma discutiilor cu copii, iin baza kitului educativ, vor fi publicate pe site-ul cinematour.ro impreuna cu o prezentare a cadrului didactic care a coordonat discutiile.  
  Putem incheia parteneriate intre Asociatia Enkidu si institutia dvs. de invatamant sau/si elibera la cerere adeverinte pentru profesorii care participa la proiectii.  
  Rezervari:   la casa de bilete MTR (program L-V: 18:00-21:00, S-D: 16:00-21:00),   la nr. de telefon 0721.48.30.48,   sau pe email la adresa office@cinemaframe.ro.  SA AJUTAM COPIII SA STIE MAI MULTE, SA FIE MAI BUNI!  
  Asociatia Enkidu a organizat, cu sprijinul unui grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein si Guvernul Romaniei , CINEMATOUR KIDS - prima caravana de filme pentru copii din Romania. Filmele, produse in Norvegia si in Islanda, au ajuns in localitatile fara cinematograf si in centrele institutionalizate, adunand peste 3250 de spectatori.  Editia a II-a a CINEMATOUR KIDS se deruleaza pe parcursul lunii aprilie 2016 si este sustinuta de Centrul National al Cinematografiei.
  
  
   CinemaTour  
  

03.03.2016 - ora: 11:00 - : DUPA AUR, IN CANADA
    Campania FII CINEFIL! este in derulare!
  Filmul este un instrument educational foarte eficient si cu un limbaj usor de receptat de generatiile actuale. Vizionarea unui film si initierea unui dialog in jurul unei productii cinematografice poate inlesni dezvoltarea unor abilitati mai dificil de descoperit si dobandit prin mijloacele clasice de educatie.   Cadrele didactice au metode pedagogice ce inlesnesc formarea generatiilor actuale, putandu-le transforma in consumatori avizati ai unui produs cultural, motivandu-le sa respecte munca de creatie si sa nu o pirateze. Noi va punem la dispozitie un kit educativ in baza caruia puteti initia si dezvolta discutii pornind de la povestea filmului.
  Primul film al campaniei FII CINEFIL! este DUPA AUR, IN CANADA- o productie daneza din anul 2015.
  Copiii gasesc o fotografie veche cu un barbat barbos despre care afla ca este strabunicul lor care emigrase in Canada cu multi ani in urma pentru a cauta aur. Povestea vietii acestui strabunic aventurier li se pare fascinanta si vor sa afle cat mai multe despre preocuparile lui.
  
Aduna indicii si pornesc in cautarea unei comori care se afla ascunsa intr-o mina parasita. Nu sunt, insa, singurii care vor sa ajunga la ea. Detalii despre film pe www.cinematour.ro.
  Fiecare coordonator de grup primeste in ziua proiectiei kitul educativ care ilustreaza filmul. Cele mai reusite lucrari rezultate din parcurgerea si implementarea kit-ului vor fi evaluate si publicate pe site-ul www.cinematour.ro. Castigatorii vor primi invitatii la urmatoarea premiera cinematografica din cadrul campaniei FII CINEFIL!
  In luna MARTIE filmul este programat la Cinema Muzeul Taranului in fiecare zi de joi la ora 11:00. Target - copii cu varste intre 4 si 13 ani. Filmul este 2D, subtitrat in limba romana, dar si tradus live. Rezervari pe site-ul eventbook.ro,  la casa de bilete MTR (program L-V: 18:00-21:00, S-D: 16:00-21:00), la nr. de telefon 0721.48.30.48  sau pe email la adresa office@cinemaframe.ro.
  
  
   CinemaTour  

Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord